Επιστροφές-Ακυρώσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Θέλουμε να λατρέψεις τα ALTANA σου όπως και εμείς! Όμως αν κάτι έχει πάει στραβά είμαστε εδώ για να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από εσένα, οπότε οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παράδοση και υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για την επιστροφή τους :
  1. Τα προϊόντα χρειάζεται να είναι αχρησιμοποίητα και στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβες. Για την αποφυγή δικής σου ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχεις προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σου, την κατάσταση των προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
  2. Επίσης να είναι στην αρχική συσκευασία ALTANA μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο info@altanashoes.gr, ενημερώνοντάς μας για τον λόγο της επιστροφής και αν θέλεις να ανταλλάξεις τα ALTANA σου για διαφορετικό μέγεθος ή αν επιθυμείς επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, θα σου στείλουμε ένα email ενημερώνοντας σε ότι έχουμε το προϊόν και θα δρομολογήσουμε την επιστροφή εντός Χ ημερών. Σε παρακαλούμε δείξε λίγη υπομονή. Παίρνει λίγο χρόνο μέχρι η τράπεζα να κάνει την επιστροφή.

Θα θέλαμε να συμπεριλάβεις επίσης τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σου, ώστε να παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες στην υπηρεσία courier.
Θα μεταφέρουμε τις πληροφορίες στην συνεργαζόμενη courier και θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να κανονίσετε την παραλαβή.
Όλες οι επιστροφές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν (σημείωσε ότι ισχύει ένα τυπικό κόστος αποστολής 3€ σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί δεύτερη επιστροφή).
Για τα έξοδα αποστολής επιστροφής από διεθνείς προορισμούς επιβαρύνεται ο πελάτης.
Αφού λοιπόν ακολούθησες όλα τα παραπάνω βήματα στείλε τα ALTANA σου στον ακόλουθο παραλήπτη:

Altana Shoes (Σοφία Ριζάκη)

Παπακυριαζή 37-43, 41222

Λάρισα, Ελλάδα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Χμμ μέχρι τελευταία στιγμή αναποφάσιστη; Με τα ALTANA το παθαίνουμε και εμείς, μην ανησυχείς! Μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σου εντός 12 ωρών από την υποβολή της, δεδομένου ότι τα άλλα προϊόντα έχουν ίση αξία από εκείνη της αλλαγής παραγγελίας και δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα.

Η ακύρωση της παραγγελία σου μπορεί να γίνει είτε μέσα από το site επιλέγοντας το κουμπί «Στείλε μας μήνυμα» είτε στέλνοντάς μας ένα e-mail στο info@altanashoes.gr όπου να μας ενημερώσεις για την ακύρωση της παραγγελίας σου.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σου εφόσον υποβληθεί.