Αποστολές-Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των ACS Courier εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα επιπλέον καθυστέρησης καθώς όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και μπορεί να υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες ή έλλειψη πρώτων υλών. Σε κάθε περίπτωση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου για να σου διευκρινίσουμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης και τον λόγο της καθυστέρησης προκειμένου να μας δηλώσεις εάν επιθυμείς την ολοκλήρωσή της.
Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χώρα προορισμού. Η αποστολή πραγματοποιείται μέσω των ΕΛΤΑ, με χρέωση ανάλογη με τιμή του τιμοκαταλόγου των ΕΛΤΑ της χώρας προορισμού. Υπάρχει η πιθανότητα, επιπλέον καθυστέρησης καθώς όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και μπορεί να υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες ή έλλειψη πρώτων υλών. Σε κάθε περίπτωση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου για να σου διευκρινίσουμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης και τον λόγο της καθυστέρησης προκειμένου να μας δηλώσεις εάν επιθυμείς την ολοκλήρωσή της.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής μέσω κάποιας άλλης ιδιωτικής εταιρείας courier της επιλογής σας (η οποία να εξυπηρετεί την διαδρομή Λάρισα-Προορισμός Επιλογής) όπου σε αυτή την περίπτωση η εκάστοτε χρέωση υπολογίζεται σύμφωνα με την αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών.
  • Για αγορές αξίας 50 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.
  • Για παραγγελίες μικρότερες των 50 € η χρέωση είναι 3.50 €.
  • Οι χρεώσεις αυτές αφορούν παραγγελίες έως 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό συνοδεύεται με 1 € επιπλέον χρέωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εντός Ελλάδος

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείς να μας καταθέσεις τα χρήματα για τις παραγγελίες σου, σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Τράπεζα Πειραιώς: Αρ.λογαριασμου 6255147866151 IBAN GR6301712550006255147866151 Κύριος Δικαιούχος Ριζάκης Νικόλαος του Ιωάννη

Πιστωτική κάρτα: Πραγματοποίησε  την πληρωμή σου μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της ACS Courier και θα έρθουν απ’ ευθείας στο χώρο σου, στη διεύθυνση που μας έχεις δηλώσει.

Αντικαταβολή: Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της ACS Courier και θα έρθουν απ’ ευθείας στο χώρο σου, στην διεύθυνση που μας έχεις δηλώσει. Η πληρωμή της παραγγελίας μαζί με το επιπλέον κόστος της αντικαταβολής ( 3€ ) γίνονται στον μεταφορέα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

PayPal: Μπορείς να πραγματοποιήσεις την αγορά σου μέσω PayPal. Μετά την επισκόπηση και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, θα οδηγηθείς στη σελίδα της PayPal για να ολοκληρώσεις την πληρωμή σου με ασφάλεια. 

* Οι τιμές αυτές ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδος και για βάρος μέχρι 2 κιλά

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός Ελλάδος

Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω των ΕΛΤΑ και η πληρωμή γίνεται μέσω της PayPal. Το κόστος ορίζετε στα 5€ για τις περισσότερες χώρες. Θα πρέπει προηγουμένως να έρθεις σε επαφή μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε το ακριβές κόστος αποστολής καθώς και την δυνατότητα αποστολής στην χώρα που επιθυμείς.